Reclamemuziek

De inzet van reclamemuziek

In onze studio in Vught componeren we muziek op maat, ook wel custom made muziek of opdrachtmuziek genoemd. Ook hebben we een bibliotheek met stockmuziek waaruit u kunt kiezen en kunnen we een gezongen jingle voor u ontwikkelen.

Custom made muziek

We kijken samen met u naar de corporate identity, doelgroep en gebruik. Zo komen we tot een passend voorstel. Dit lijkt een dure oplossing, maar niets is minder waar. Onze muziek wordt namelijk geleverd met een complete buy-out. Dit betekent dat u als adverteerder het alleenrecht voor het gebruik heeft en er nooit meer herhalingsrechten betaald hoeven te worden.

Stockmuziek

Stockmuziek komt uit een bibliotheek met muziek in verschillende categorieën. Vanuit deze categorieën doen we een aantal voorstellen om te kijken wat uw voorkeur heeft. Vanuit daar werken we verder en komen we uit op de muziek die het best bij uw tv-commercial past. De stockmuziek koopt u af voor één jaar, na dit jaar betaalt u herhalingsrecht bij gebruik van de stockmuziek.

Gezongen jingle

Als u kiest voor muziek bij uw TV-commercial, dan kunt u een gezongen jingle overwegen. Een gezongen jingle zorgt voor een grote herkenbaarheid en blijft goed hangen. Enkele bekende jingles uit onze studio zijn van Keller Keukens, ElectroWorld, Tintelingen.nl, Henders & Hazel en Goossens Wonen en Slapen.

Contact

Geïnteresseerd in opdrachtmuziek, een herkenbare jingle of het gebruik van stockmuziek voor uw TV-commercial? Neem contact met ons op!

TVcommercials.nl is een initiatief van Van de Laar | Van Efferen Studio’s; ruim 25 jaar hèt productiehuis voor beeld en geluid.

Volg ons

Over ons


AV-Nieuws